business-561388Az e-kereskedelemben és a kereskedelemben általában egy irányba áramlik a pénz: a vásárlóktól az eladók felé.

Most viszont eljött az idő, hogy csavarjunk rajta egyet: mostantól pénzt is kereshetsz az eMAG weboldalának segítségével.

2017-ben a Profitshare segítségével útnak indítottuk partnerprogramunkat. Röviden és tömören: reklámozz minket bármilyen legitim online eszközzel, és mi fizetünk Neked, ha a weboldaladról átkattintó látogatók vásárolnak valamit az eMAG-on. Részletekért kattints ide! A teljes működés ennél azért picivel bonyolultabb, úgyhogy a hivatalos bejelentést is megosztjuk veletek.


Az eMAG partnerprogramjával sikeresen és egyszerűen kereshet pénzt online!

Az eMAG.hu az egyik legnagyobb látogatottsággal rendelkező magyarországi webáruház. 2013 óta működünk itt és célunk, hogy a legjobb ajánlatokat, akciókat és szolgáltatásokat nyújtsuk vásárlóink számára.

Szeretjük a nagy számokat! Annyira, hogy 9500 márka közel 500 000 termékét kínáljuk – a legnépszerűbb elektronikai eszközöktől kezdve a háztartási gépeken át, egészen a játékokig vagy állateledelekig szinte mindent megtalál nálunk, amelyek promótálásával most Ön is pénzt kereshet!

Mégis hogyan?

Első lépésként váljon az eMAG affiliate hálózatának tagjává és innentől kezdve már egyszerű a dolga: csak hirdesse termékeinket saját weboldalán vagy online felületén!

Az eMAG sokszínű és széles kínálatával, állandó készleteivel, gyors és minőségi kiszolgálásával egy olyan megbízható márkát képvisel és ad az Ön kezébe, amellyel az Ön oldaláról keresztül érkező forgalom után kategóriától függően akár 5% jutalékot kaphat. Ráadásul a változatos promóciókkal hatékony eszközöket is biztosítunk mindehhez.

Promótáljon minket az Ön kreativitásának megfelelően, hogy havonta plusz jövedelemhez jusson!

Mindezt kényelmesen otthonról, bárhol és bármikor!

A teljes szabályzatot és a részleteket ide kattintva érheti el.