Manapság egyre többen intézzük a bevásárlást online. Miért ne fizethetnénk a rendelés leadásakor is online, bankkártyával, hiszen ez egy igazán kényelmes megoldás. Csak pár kattintás, egy gyors megrendelés és az árut napokon belül már szállítják is. Az internetes fizetésre alkalmas kártyákkal pedig a tranzakciók egyszerűek és biztonságosak.

Összeszedtük ennek a fizetési módnak az előnyeit:

ecommerce-2140603_1280

 

Kényelmes: nem kell készpénzzel várni a futárt

Biztonságos: pontosan tudhatod és ellenőrizheted, hogy kitől vásárolsz, valamint pénzed nyomon követhető: a tranzakciókról SMS-értesítőt kérhetsz bankodtól és a bankszámlakivonaton is ellenőrizheted költéseidet

Díjmentes fizetés: az online bankkártyás fizetésnek nincs külön díja

Díjmentes visszaküldés: netes bankkártyás fizetés esetén is 30 napig indoklás nélkül visszaküldheted az eMAG által forgalmazott termékeket, díjmentesen

 

Egyszerű online bankkártyás vásárlás – lépésről lépésre:

  1. Tedd a megvásárolni kívánt terméket a kosárba és válaszd az online kártyás fizetési opciót.
  2. Ezt követően átkerülsz a biztonságos fizetést garantáló oldalra, ahol első lépésként megadod a kártyaadatokat (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárat, CVC-kód).
  3. Amennyiben kártyádhoz a kibocsátó bank SecureCode® szolgáltatást is biztosít, add meg az egyedi SecureCode-ot.
  4. Az adatok megadása után a „Fizetés” gombra kattintva elindítod a tranzakciót.
  5. Sikeres fizetés után a bank elindítja a számla terhelését. Esetleges sikertelen fizetéskor ellenőrizd a számlaegyenleget, limitbeállításokat vagy lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Mi a SecureCode?holiday-shopping-1921658_1280

A SecureCode egy titkos azonosító, amelynek használata segít megakadályozni a jogosulatlan kártyahasználatot az internetes vásárlások során. Az eMAG ilyen SecureCode-ot alkalmaz, így kártyaadataid még nagyobb biztonságban vannak.

Milyen kártyákkal vásárolhatsz az eMAG-on?

Az eMAG.hu webáruházban történő online fizetésre többfajta bankkártya is alkalmas, például:

  • valamennyi dombornyomású Mastercard bankkártya
  • valamennyi 2011. április 15. követően kibocsátott Maestro kártya
  • speciális internetes (web, virtuális) kártyák
  • internetes vásárlásra a Mastercard Electronic és Unembossed kártyamárka is alkalmas, amennyiben a kibocsátó bank engedi.