Az Állatok Világnapja alkalmából egy elgondolkodtató fekete macskás videóval szeretnénk felhívni a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatjuk a húszéves Árvácska alapítványt is.

A fekete állatokat babonából sokkal kevesebben fogadják örökbe, mint más színű társaikat. Éppen ezért pártfogoljuk azokat a kedvenceket, akiket valamilyen okból kirekesztenek. Megdöbbentő adatokkal állunk szemben, ugyanis évente mintegy 150 000 állatot altatnak el, ugyanakkor a 114 hivatalosan regisztrált menhelyeken mindössze 10 000 négylábú kedvencet tarthatnak egyszerre.

A segítségnyújtásra szánt oldalukon azoknak az állatszerető embereknek a munkáját kívánjuk segíteni, akik mindent megtesznek azért, hogy a kisállatok biztonságban és szeretetben éljenek. Támogatásunk reményeink szerint másokat is arra ösztönöz majd, hogy segítsék az Árvácskához hasonló szervezetek munkáját.

Fekete Macskás videó megosztásával mindenki kiveheti a részét az otthontalan állatok sorsának jobbra fordításából! Segítsünk együtt! 🙂